No hi ha ítems a la bossa.
tramitar comanda
*Usuari i/o clau incorrectes *Masses intents consecutius. T'has d'esperar 5 minuts per tornar-ho a provar.
*El email introduït no es troba registrat. *T'hem enviat un correu a l'adreça indicada. Si no t'apareix a la bústia d'entrada comprova les carpetes de spam.

Ja soc usuari

*Usuari i/o clau incorrectes *Masses intents consecutius. T'has d'esperar 5 minuts per tornar-ho a provar.
*El email introduït no es troba registrat. *T'hem enviat un correu a l'adreça indicada. Si no t'apareix a la bústia d'entrada comprova les carpetes de spam.

Nou usuari

Pots realitzar la compra com a invitat. Només hauràs d'introduir les dades imprescindibles per poder realitzar la comanda.

Si vols, al final del procés podràs registrar-te i desar les teves dades per a futures compres

Continuar amb la compra

ajuda

Comprar a unpasomas.com és molt senzill.

Només has de seguir els següents passos:

Tria la secció (dona, home) i el tipus de sabata.

Visualitza el producte que t'interessa. Fent clic sobre ell, entraràs en la seva fitxa amb una ampliació de les seves fotografies per veure detall i fotos complementàries del producte, talles disponibles, referència, descripció i preu.

Selecciona un producte i afegeix l'article a la cistella seleccionant la talla desitjada. A continuació pots triar seguir comprant o tramitar la teva comanda.

Si desitges tramitar la teva comanda tens l'opció de fer-ho registrant-te o finalitzar la compra sense registre.

Tria si vols recollir la teva comanda en una de les nostres tendes o rebre-la per correu

Selecciona un mètode de pagament.

Confirma la comanda.

Rebràs un email confirmant la teva comanda.

USEM COOKIES PER MILLORAR LA TEVA EXPERIÈNCIA COM A CLIENT

D'ACORD!